In Breda zorgt 36 procent van de inwoners langer dan 3 maanden voor een ander. Dat zijn bijna 50.000 mantelzorgers. Dit wordt de komende jaren alleen maar meer. Ook bij jouw organisatie kom je ongetwijfeld in contact met mantelzorgers.

Wat doet BredaMantelzorg

BredaMantelzorg geeft (jonge) mantelzorgers informatie, advies en ondersteuning op maat. En ondersteuning bij zorg in de laatste levensfase. BredaMantelzorg is er voor alle mantelzorgers in Breda, Bavel, Ulvenhout, Teteringen en Prinsenbeek. Ondersteuning vanuit BredaMantelzorg is gratis.

Samenwerking met (zorg)professionals

BredaMantelzorg is er niet alleen voor de mantelzorgers, maar ook voor de professionals binnen zorg en welzijn. Mantelzorg is een taak van ons allemaal. BredaMantelzorg zorgt voor meer aandacht voor mantelzorgers bij huisartsen, thuiszorg en partners van Zorg voor elkaar Breda. Zo zorgen we samen dat alle mantelzorgers in de stad de ondersteuning krijgen die nodig is.

Wanneer je goed zorgt voor de mantelzorger, zorg je samen langer en beter voor de patiënt/cliënt.

Help jij ons de mantelzorger te bereiken? Vanuit BredaMantelzorg hebben wij verschillende materialen beschikbaar gericht op de mantelzorger. Deze kun je aanvragen via onderstaand contactformulier.

Marije-2

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact op met Marije Ammerlaan via
m.ammerlaan@bredamantelzorg.nl of 06 5501 0809.

Benieuwd naar ons aanbod voor mantelzorgers?

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan naar 076 750 32 00 of laat hieronder een bericht achter.