Zorg in de laatste levensfase

Komt degene voor wie jij zorgt binnen een jaar te overlijden? De zorg voor iemand in de laatste levensfase is vaak bijzonder, maar ook zwaar. Er komt als mantelzorger veel op je af. Als de ziekteperiode lang duurt, kan dit veel van je vragen. Emotioneel, praktisch en soms ook lichamelijk. Wij ondersteunen je hier graag bij.

Wat doet BredaMantelzorg?

BredaMantelzorg geeft gratis informatie, advies en ondersteuning op maat. Zorg in de laatste levensfase noemen we ook wel palliatieve zorg. Onze opgeleide Vrijwilligers Palliatief Terminale Zorg (VPTZ) zijn actief in Breda, Baarle-Nassau en Alphen-Chaam. Centraal staan jouw behoeften, wensen, vragen en die van degene voor wie jij zorgt. De vrijwilligers zijn er als het nodig én gewenst is. Zo heb je als mantelzorger tijd om rustig boodschappen te doen, een wandeling te maken, met iemand af te spreken of op een andere manier op adem te komen.

Het is ook mogelijk de PTZ vrijwilligers in te zetten binnen zorginstellingen. De vrijwilligers van BredaMantelzorg zijn ook werkzaam in het Hospice Breda.

Een indicatie is niet nodig en er is geen wachtlijst. De inzet van onze vrijwilligers is gratis.

Wil je een aanvraag indienen?

De snelste weg is bellen naar 076-7503200. Of neem contact op via info@bredamantelzorg.nl of onderstaand contactformulier.

Yvonne de Leng 3

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact op met Yvonne de Leng via
y.deleng@bredamantelzorg.nl of 06 5501 0806

Susan Damen

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact op met Susan Damen via
s.damen@bredamantelzorg.nl of 06 3629 1884

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan naar 076 750 32 00 of laat hieronder een bericht achter.

Let op: Een aanvraag mantelzorgwaardering dien je in via www.bredawaardeert.nl. Hiervoor kun je dit contactformulier niet gebruiken.

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.