Als vrijwilliger bij BredaMantelzorg maak je bijvoorbeeld een wandeling met een oudere man met dementie. Drink je een kopje koffie met een jonge vrouw met een spierziekte. Of pak je een terrasje met een man die een hersenbloeding heeft gehad.

Door iets te doen met degene die zorg nodig heeft, help je tegelijkertijd de mantelzorger. Die heeft even tijd voor zichzelf en kan op die momenten bijvoorbeeld een boodschap doen, met iemand afspreken, een sport of hobby doen. Net waar de mantelzorger behoefte aan heeft. Dit geeft de mantelzorger even lucht en hierdoor kan deze het mantelzorgen volhouden. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft.

Ook kun je vrijwilliger worden bij BredaMantelzorg op kantoor, zoals vrijwillig consulent of Razende Reporter. Er is altijd vrijwilligerswerk dat past bij jouw wensen en mogelijkheden. Vrijwilligerswerk is ook interessant voor herintreders of mensen die een verandering van loopbaan overwegen. Wil jij vrijwilliger worden?

Meer weten over wat BredaMantelzorg doet voor vrijwilligers?

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligerswerk goed georganiseerd is. Lees hier meer over hoe wij dit doen. Vrijwilligers vertellen je graag zelf over hun vrijwilligerswerk. Lees hier over hun ervaringen.

Overzicht met vacatures

Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Bekijk hier alle vacatures. Wil je liever met ons spreken en kijken wat er mogelijk is? Neem contact met ons op. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

lineke1

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact op met Lineke Frommé via
l.fromme@bredamantelzorg.nl of 06 3654 2996.

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan naar 076 750 32 00 of laat hieronder een bericht achter.