Wil jij graag stage lopen bij een kleine organisatie? Waar je voelt dat je mantelzorgers in de gemeente Breda echt ondersteunt en jouw werk een verschil maakt? Waar onze stagiairs net zo belangrijk zijn als onze vrijwilligers en medewerkers in dienst? Waar nieuwe ideeën je continu om de oren vliegen en we heel blij zijn met jouw ideeën en creativiteit? In een team met enthousiaste en gedreven collega’s?

Vacatures

We hebben op dit moment de volgende vacature voor een stageplaats per september 2024:

Verschillende opleidingen

Bij BredaMantelzorg werken we veel met stagiaires van verschillende opleidingen. We hebben namelijk een breed aanbod voor mantelzorgers. Studenten van verschillende opleidingen werken vaak samen aan een onderzoek of verbeterplan. Zo kunnen ze hun krachten en kwaliteiten bundelen!

We hebben bijvoorbeeld stagiairs (gehad) van de volgende opleidingen: Social Work, Pedagogiek, Toegepaste Psychologie, Zorg & Welzijn, Communicatie en Multimedia Design.

Geef zelf je stage vorm!

Je hebt veel vrijheid om je stage samen met de stagebegeleider vorm te geven. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw talenten te benutten.

Aan welke vaardigheden kun je werken tijdens een stage bij BredaMantelzorg? Dat zijn er nogal wat en het hangt natuurlijk af van je opleidingsrichting. Maar denk aan het leren informeren van mantelzorgers, het zelfstandig voeren van gesprekken met mantelzorgers, begeleiden van kennismakingsgesprekken tussen mantelzorgers en vrijwilligers, geven van gastlessen op scholen, contacten leggen met professionals, deelnemen aan netwerkoverleggen, het begeleiden van mantelzorggroepen, het begeleiden van activiteiten van (jonge) mantelzorgers, het voeren van evaluatiegesprekken met vrijwilligers of zelf bij de zorgvrager thuis aan de slag gaan. Ook vaardigheden als rapporteren, schrijven van plannen en het opstellen van verbeterplannen of onderzoek kun je bij BredaMantelzorg verbeteren.

Of werk je liever mee op de afdeling communicatie? Dan ga je aan de slag met het uitvoeren van het communicatiebeleid. Je denkt mee over hoe we zo goed mogelijk online en offline nieuwe en bekende mantelzorgers kunnen bereiken. Je werkt aan onze socials, brochures, campagnes en websites. Doet interviews met mantelzorgers. Of doet onderzoek naar hoe we onze doelgroep beter kunnen bereiken. Er is genoeg te doen!

Ons aanbod

  • Een stageplek waaruit je veel voldoening haalt.
  • Een enthousiast en energiek team, met continu nieuwe ideeën die we ook uitvoeren.
  • Ruimte voor creativiteit en eigen inbreng bij de invulling van je stage. Jouw taken zijn aan te passen aan je eigen wensen en aan de eisen vanuit de opleiding. Je kunt bijvoorbeeld een eigen project of onderzoek oppakken.
  • Flexibele werktijden. Je werkdagen en -tijden bepalen we in overleg.
  • (Scholings)activiteiten
  • Onkostenvergoedingen en een WA-verzekering.
  • Goede begeleiding van één van onze professionals.
lineke1

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact op met Lineke Frommé via
l.fromme@bredamantelzorg.nl of 06 3654 2996.

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan naar 076 750 32 00 of laat hieronder een bericht achter.