Zullen we vrienden worden?

In Breda wonen meer dan 55.000 onzichtbare helden, de mantelzorgers. De missie van BredaMantelzorg is de kracht en positie van mantelzorg te versterken. Door de druk op de zorg en dus ook op mantelzorg is het werk van BredaMantelzorg nog harder nodig. Maar we kunnen dit niet alleen. Jouw steun maakt het werk van BredaMantelzorg en onze vrijwilligers mede mogelijk! Help je mee?

Geweldig dat je het werk van BredaMantelzorg een warm hart toedraagt.

Ik doneer eenmalig € 25

E-mailadres gebruiken we om jouw donatie te bevestigen.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacystatement pagina voor meer informatie.

Legaat of schenking

Overweeg je een legaat of een andere schenking aan BredaMantelzorg? Je bent van harte welkom om hierover met ons in gesprek te gaan.

Is mijn gift aftrekbaar?

Momenteel heeft de Vrienden van BredaMantelzorg nog geen ANBI-status. BredaMantelzorg zelf heeft wel een ANBI-status.

Wil je dat jouw gift aftrekbaar is? Dat kan! Doneer dan middels overschrijving direct aan BredaMantelzorg via rekeningnummer NL94RABO0156135868 op naam van BredaMantelzorg onder vernoeming van 'donatie'.

Donateurs van een ANBI mogen hun giften onder voorwaarden aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Bekijk de voorwaarden hier.

Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften, leggen de donateur en de ANBI de gift vast in een overeenkomst. Neem hiervoor contact met ons op. Het RSIN-nummer van BredaMantelzorg is 821715343.

Formulier publicatieplicht ANBI

Inzicht

BredaMantelzorg streeft naar transparantie in haar werkwijze en beloningsbeleid. Voor werknemers geldt het beleid, zoals vastgelegd in de CAO Sociaal Werk. De bestuurder is in dienst van Stichting BredaMantelzorg. Hiervoor gelden de bepalingen zoals vastgelegd in de statuten van de Stichting. BredaMantelzorg heeft een Raad van Toezicht, die geen geldelijke beloning ontvangt voor haar werk.

BredaMantelzorg geeft inzicht in het functioneren van de stichting via het jaarverslag:

Margot Kiezenberg 2

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact op met Margot Kiezenberg via
m.kiezenberg@bredamantelzorg.nl of 06 2738 6852.

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan naar 076 750 32 00 of laat hieronder een bericht achter.