Vacaturenummer 153
Aantal uren per week 2 - 2,5 uur
Locatie Westerpark
Aandachtsgebied Niet Aangeboren Hersenletsel
Contactpersoon Kim Graauwmans

Carla is 73 en leeft al 21 jaar met parkinson. Ze heeft soms hallucinaties die gelukkig niet vervelend voor haar zijn. Zo ziet ze haar kleinkinderen soms op de bank zitten. Het is een vriendelijke, toegankelijke dame. Bij nieuwe contacten of activiteiten is ze eerst een beetje terughoudend. Ze houdt van lezen, puzzelen en wandelen.

Wat ga je doen?

Carla wil graag haar ervaringen met parkinson bij jou kwijt. Ook wil ze graag een wandeling met je maken in Westerpark en af en toe een simpele maaltijd koken. Eens per week ga jij 2 á 2,5 uur langs. De voorkeur is op maandag, woensdag of vrijdag in de ochtend, tussen 11.00 en 14.00 uur.

Wie ben jij?

Je bent gezellig en kan een luisterend oor voor Carla zijn. Zo kan ze haar verhaal kwijt over haar ziekte. Heb jij ervaring met parkinson in jouw omgeving? Dat is fijn, maar niet noodzakelijk. Je hoeft geen keukenprins(es) te zijn, maar wel simpele maaltijden kunnen koken.

Wat levert het je op?

Je geeft Carla én dochters een fijne tijd. Carla heeft 3 dochters, 1 van hen neemt veel mantelzorgtaken op zich. Doordat jij er bent, kunnen zij zichzelf opladen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Carla is niet haar echte naam.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Laat hier je gegevens achter.

Vrijwilligersvacatures