Vacaturenummer 151
Aantal uren per week 2 - 4
Locatie Prinsenbeek
Aandachtsgebied Dementie en psychische kwetsbaarheid
Contactpersoon Saskia Wagenmakers

Teun* (83) is een rustige, intelligente man. Hij is een groot liefhebber van zijn mooie tuin. Helaas kan hij weinig prikkels verdragen. Hij heeft moeite met balans. En heeft depressieve periodes en beginnende dementie.

Wat ga je doen?

Teun wil graag met jou praten in en over zijn prachtige tuin. Of een rondje wandelen in het Liesbos en samen praten over het verleden. Je spreekt 1x per week af met de voorkeur voor de maandagmiddag.

Wie ben jij?

Je bent een man/vrouw die rustig is en net als Teun van tuinen/ tuinieren houdt. Jij neemt initiatief om samen iets te ondernemen. Teun loopt op de langere afstanden met een rollator, jij kunt hiermee omgaan.

Wat levert het je op?

Je geeft Teun een fijne tijd. Doordat jij er bent kan zijn vrouw haar vrijwilligerswerk weer oppakken. Ook maken de kinderen zich minder zorgen omdat jij bij hem bent. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben je enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Teun is niet zijn echte naam.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Laat hier je gegevens achter.

Vrijwilligersvacatures