3

Zondag 10 december is het weer zo ver! Het moment om jouw mantelzorgwaardering, de Breda Cadeaukaart van €25,-, op te halen. Dit doen we natuurlijk weer op een gezellige en feestelijke manier. Dit jaar met het thema ‘Superheld’. Want als jonge mantelzorger ben jij een superheld, maar dan zonder cape.

Heb jij de jonge mantelzorgwaardering aangevraagd?
Dan kun je zondag 10 december tussen 13:00 en 17:00 naar De Dobbelsteen komen om jouw Breda Cadeaukaart op te halen. Er is ook genoeg te doen om je heel de middag te vermaken, want er zijn verschillende creatieve workshops waar je aan mee kan doen. De workshops zijn leuk voor alle leeftijden en natuurlijk mag je wat je hebt gemaakt ook mee naar huis nemen.

Daarnaast staan er verschillende lekkere snacks en genoeg drinken voor je klaar om van deze middag een echt feestje te maken. Het is meteen ook een mooi moment om andere jonge mantelzorgers van jouw leeftijd uit de buurt te ontmoeten. Hoe leuk is dat!

Informatie
Datum: zondag 10 december
Tijd: tussen 13:00-17:00 uur
Locatie: De Dobbelsteen, Doelen 36 Breda-Princenhage

Aanmelden
Meedoen is gratis. Aanmelden kan via onderstaande knop.
Kun je er niet bij zijn? Geen probleem! Dan ontvang je jouw Breda Cadeaukaart automatisch na 11 december per post.

N.B. Vervoer is op eigen gelegenheid. Deze middag is enkel bedoeld voor jonge mantelzorgers die de mantelzorgwaardering hebben aangevraagd. Het is niet mogelijk om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Ouders mogen mee, maar is niet nodig. Er is voldoende begeleiding vanuit BredaMantelzorg aanwezig.

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan naar 076 750 32 00 of laat hieronder een bericht achter.