StiB is vanaf nu BredaMantelzorg

In 2023 zijn wij veel meer dan een steunpunt informele zorg. BredaMantelzorg is hét kenniscentrum voor mantelzorg in Breda, voor mantelzorgers, partners, werkgevers en andere professionals. Niet alleen binnen Breda, maar zelfs daarbuiten worden wij gezien als voorbeeld en krijgen wij erkenning en waardering voor onze werkwijze en werkzaamheden.

De naam StiB, Steunpunt informele zorg Breda, dekt niet de volledige lading van wie wij zijn. Daarom kiezen we voor de naam BredaMantelzorg. Een duidelijke naam die onze trots uitstraalt en precies zegt wat we zijn. Ook mensen die ons nog niet kennen snappen waarvoor wij (be)staan.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe uitstraling. Een die past bij de nieuwe naam en bij onze nieuwe missie, visie en kernwaarden. We passen naast een nieuwe logo, kleuren en huisstijl de website in mei volledig aan op onze strategie.

Op onze website vind je praktische informatie die jou kan helpen als mantelzorger, vrijwilliger of professional. En meer over wat BredaMantelzorg jou kan bieden. Neem ook gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan naar 076 750 32 00 of laat hieronder een bericht achter.