Vacaturenummer 152
Aantal uren per week 2 - 4
Locatie Breda Centrum
Aandachtsgebied Niet Aangeboren Hersenletsel
Contactpersoon Margot Kiezenberg

Lauren* (75) heeft een hersenbloeding gehad. Ze is hierdoor onzeker en snel overprikkeld. Haar echtgenoot is haar steun en toeverlaat. Hij regelt alles voor haar en zorgt voor structuur. Zo heeft ze bijvoorbeeld houvast aan briefjes en overzichten die hij in huis ophangt. Hij doet dit met liefde. Maar het vraagt veel van hem. Daarom is jouw ondersteuning heel welkom.

Wat ga je doen?

Lauren vindt het fijn om naar het Valkenbergpark of de markt op vrijdag te gaan. Je spreekt wekelijks of tweewekelijks af. Het liefst op vrijdagochtend. In het begin gaat de man van Lauren nog mee. Zo kan ze wennen aan dat er iemand anders met haar op pad gaat.

Wie ben jij?

Je bent een rustige, geduldige en daadkrachtige vrouw. Je vindt het fijn om met Lauren te gaan wandelen en een kopje koffie te gaan drinken op het terras. Je kunt omgaan met een lichtgewicht rolstoel.

Wat levert het je op?

Je geeft Lauren én haar man een fijne tijd. Doordat jij er bent kan haar man alleen op pad en zo zichzelf opladen. Zo kan hij de zorg voor Lauren goed volhouden. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Lauren is niet haar echte naam.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Laat hier je gegevens achter.

Vrijwilligersvacatures