Help mee

Je kunt als bedrijf of particulier vriend van BredaMantelzorg worden. Door de druk op de zorg en dus ook op mantelzorg is het werk van BredaMantelzorg nog harder nodig. Help je mee het werk van BredaMantelzorg en onze vrijwilligers mogelijk te maken? Doneer dan via onderstaand formulier.

Geweldig dat je het werk van BredaMantelzorg een warm hart toedraagt.

Ik doneer eenmalig € 25

E-mailadres gebruiken we om jouw donatie te bevestigen.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacystatement pagina voor meer informatie.

Legaat of schenking

Overweeg je een legaat of een andere schenking aan BredaMantelzorg? Je bent van harte welkom om hierover met ons in gesprek te gaan.

ANBI

BredaMantelzorg is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Donateurs van een ANBI mogen hun giften onder voorwaarden aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Bekijk de voorwaarden hier.

Om in aanmerking te komen voor de aftrek van periodieke giften, leggen de donateur en de ANBI de gift vast in een overeenkomst. Neem hiervoor contact met ons op. Het RSIN-nummer van BredaMantelzorg is 821715343.

Formulier publicatieplicht ANBI

Inzicht

BredaMantelzorg streeft naar transparantie in haar werkwijze en beloningsbeleid. Voor werknemers geldt het beleid, zoals vastgelegd in de CAO Sociaal Werk. De bestuurder is in dienst van Stichting BredaMantelzorg. Hiervoor gelden de bepalingen zoals vastgelegd in de statuten van de Stichting. BredaMantelzorg heeft een Raad van Toezicht, die geen geldelijke beloning ontvangt voor haar werk.

BredaMantelzorg geeft inzicht in het functioneren van de stichting via het jaarverslag:

Margot Kiezenberg 2

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Neem contact op met Margot Kiezenberg via
m.kiezenberg@bredamantelzorg.nl of 06 2738 6852

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan naar 076 750 32 00 of laat hieronder een bericht achter.

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.