menu menu

Vrijwilligerswerk

Lees voor

Als vrijwilliger bij BredaMantelzorg maak je bijvoorbeeld een wandeling met een oudere man met dementie. Drinkt een kopje koffie met een jonge vrouw met een spierziekte. Of pakt een terrasje met een man die een hersenbloeding heeft gehad. Tegelijk help je de mantelzorger, omdat die even tijd voor zichzelf heeft.

Ook kun je vrijwilliger worden bij BredaMantelzorg op kantoor, zoals vrijwillig consulent of Razende Reporter. Er is altijd vrijwilligerswerk dat past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Overzicht met vacatures
Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Bekijk dan alle vacatures. Wil je liever een collega spreken om te kijken wat er mogelijk is? Laat dan hieronder je gegevens achter. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

Maak jezelf blij
Met vrijwilligerswerk bij BredaMantelzorg maak je een ander blij! En jezelf ook, want we doen er alles aan om je vrijwilligerswerk tot een succes te maken. BredaMantelzorg biedt een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Vrijwilligerswerk is ook interessant voor herintreders of mensen die een carrièreswitch overwegen.

Vrijwilligersbeleid

Met een goed vrijwilligersbeleid zorgt BredaMantelzorg ervoor dat de organisatie goed met vrijwilligers omgaat. In het vrijwilligersbeleid staat welke verantwoordelijkheden en verplichtingen vrijwilligers én BredaMantelzorg hebben. Het vrijwilligersbeleid maakt duidelijk hoe binnen BredaMantelzorg wordt gewerkt. Dit overzicht is een samenvatting van de belangrijkste zaken uit het vrijwilligersbeleid:

Het complete vrijwilligersbeleid is op te vragen bij het secretariaat van BredaMantelzorg, via info@bredamantelzorg.nl of 076 750 32 00.

Jouw veiligheid en gezondheid is enorm belangrijk voor BredaMantelzorg. Duidelijke gedrags- en omgangsregels dragen hieraan bij. Daarom hebben we deze voor de BredaMantelzorg vrijwilligers beschreven.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Lineke Frommé 2

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar:

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging