menu menu

Stage lopen

Lees voor
Bekijk stage vacatures

Wil jij graag stagelopen bij een kleine organisatie die mantelzorgers in de regio Breda ondersteunt? Waar nieuwe ideeën je continu om de oren vliegen? In een team met enthousiaste collega’s?

Bekijk dan onze vacatures voor stageplaatsen. Zie je nu geen vacature? Neem dan contact op met Lineke Frommé via l.fromme@bredamantelzorg.nl

Verschillende opleidingen
Bij BredaMantelzorg werken we veel met stagiaires van verschillende opleidingen. We hebben namelijk een breed aanbod voor mantelzorgers. Studenten van verschillende opleidingen werken vaak samen aan een onderzoek of verbeterplan. Zo kunnen ze hun krachten en kwaliteiten bundelen!

We hebben bijvoorbeeld stagiairs (gehad) van de volgende opleidingen: Social Work, Pedagogiek, Zorg & Welzijn, Communicatie en Multimedia design.

Lees hier hun ervaringen:

Jacqueline Leijten – 3e-jaars student Social Work
Jean-Paul Benard - 3e-jaars student Social Work
Dorien van Eekelen - 4e jaars student Social Work
Laura Moes - student Maatschappelijke Zorg

Veel vrijheid
Je hebt veel vrijheid om je stage samen met de stagebegeleider vorm te geven. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw talenten te benutten.

Aan welke skills je kunt werken tijdens een stage bij BredaMantelzorg? Dat zijn er nogal wat. Zoals: het informeren van mantelzorgers, het zelfstandig voeren van gesprekken met mantelzorgers, begeleiden van kennismakingsgesprekken tussen mantelzorgers en vrijwilligers, geven van gastlessen op scholen, contacten leggen met professionals, deelnemen aan netwerkoverleggen, begeleiden van activiteiten van (jonge) mantelzorgers, het voeren van evaluatiegesprekken met vrijwilligers of zelf als vrijwilliger aan de slag gaan. Ook skills als rapporteren, schrijven van plannen en het opstellen van verbeterplannen of onderzoek kun je bij BredaMantelzorg verbeteren. Of werk je liever mee op de afdeling communicatie?

Ons aanbod
Wij bieden een stageplek waaruit je veel voldoening haalt. Je werkt in een enthousiast en energiek team, dat continu nieuwe ideeën heeft. Er is ruimte voor jouw creativiteit. Je taken zijn aan te passen aan je eigen wensen en aan de eisen vanuit de opleiding. Je kunt bijvoorbeeld een eigen project of onderzoek oppakken.

Je werktijden zijn flexibel. Je werkdagen en -tijden bepalen we in overleg. Daarnaast krijg je van ons: (scholings)activiteiten, onkostenvergoedingen, een WA-verzekering én goede begeleiding door een coördinator van BredaMantelzorg.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Lineke Frommé 2

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar:

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging