menu menu

Scholing

Lees voor

We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk tot een succes te maken. Dat blijkt ook uit het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld, Het is dé bevestiging dat het vrijwilligersbeleid goed in elkaar zit. Dit maakt het werk ook interessant voor herintreders en mensen die een carrièreswitch overwegen.

Cursussen
Voordat je aan de slag gaat, krijg je een basiscursus en een map met alle informatie die je nodig hebt voor je vrijwilligerswerk. Wat houdt mantelzorg in? Hoe voer je een goed gesprek? Hoe stel je grenzen? En wat zijn signalen van ontspoorde mantelzorg?

Afhankelijk van de het soort vrijwilligerswerk bieden we extra scholing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen met dementie of psychische problemen. Of hoe je het beste mensen kunt begeleiden in de laatste fase van hun leven. Ook kun je cursussen volgen bij MooiWerk Breda.

BredaMantelzorg biedt meer

BredaMantelzorg biedt een onkostenvergoeding en een WA-verzekering. Jaarlijks organiseren we een borrel en een gezellige avond om je te bedanken voor je inzet en tijd. Daarnaast biedt vrijwilligerswerk de mogelijkheid werkervaring op te (blijven) doen en het staat goed op je cv. Verder leer je nieuwe mensen kennen. En het belangrijkste: het werk is erg dankbaar om te doen.

Neem een kijkje in bij vacatures of maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden als vrijwilliger te bespreken.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Lineke Frommé 2

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar:

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging