menu menu

Keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

Lees voor

BredaMantelzorg heeft het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld. Dat is belangrijk: het keurmerk toont aan dat vrijwilligerswerk bij BredaMantelzorg goed en aantrekkelijk is. Daar zijn we trots op. Het is een groot compliment voor onze vrijwilligers.

Over BredaMantelzorg
BredaMantelzorg is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda. BredaMantelzorg ondersteunt mantelzorgers, onder meer door lotgenotencontact, bijeenkomsten, workshops, en persoonlijke gesprekken. Online en offline. Daarnaast zet BredaMantelzorg vrijwilligers in om mantelzorgers te helpen. Er zijn momenteel ruim 230 vrijwilligers actief voor BredaMantelzorg. Het goed matchen van vrijwilligers aan een hulpvrager is erg belangrijk. We kijken heel goed waar de vrijwilliger behoefte aan heeft en wat de mantelzorger vraagt.

Gehoord en gezien
Vrijwilligers van BredaMantelzorg voelen zich gehoord en gezien. Ook zijn vrijwilligers positief over de mogelijkheden om te blijven leren. “Er zijn voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en te groeien.”

Goede samenwerking
Vrijwilligers bij BredaMantelzorg doen fantastisch werk. BredaMantelzorg ziet het keurmerk als een bevestiging van een goede samenwerking met vrijwilligers, die nodig is om mantelzorgers in Breda zo goed mogelijk te ondersteunen.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging