Vacaturenummer 135
Aantal uren per week Om de week 2-4 uur
Locatie Doornbos
Aandachtsgebied GGZ
Contactpersoon Saskia Wagenmakers

De 56 jarige Lenny* is een creatieve vrouw met een open karakter. Ze mixt dance/trance muziek als hobby en heeft een brede muzieksmaak. Ze wandelt graag en houdt van een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie. Lenny heeft een psychische kwetsbaarheid. Ze hoort stemmen en ze heeft in het verleden psychoses gehad. Gelukkig gaat het al een tijdje goed met haar en voelt ze zich stabiel. Ook de lichamelijke gezondheid is wat kwetsbaar.

Wat ga je doen?

Je spreekt om de week op woensdag of vrijdag af met Lenny en gaat bij haar langs. Ze wil graag op pad met jou voor een gezellige wandeling, of ergens een kopje koffie drinken. Ze zou ook weer graag fietsen, maar is gevallen en durft nu niet goed meer op te stappen. Misschien kun jij haar helpen met weer leren fietsen, als ze hieraan toe is?

Wie ben jij?

Jij bent gezellig en sociaal. Het is leuk als je net als Lenny van muziek houdt. Je hebt er geen bezwaar tegen dat er in huis gerookt wordt.

Wat bieden wij?

Je geeft Lenny en haar zus een fijne tijd. Haar zus is haar mantelzorger. Doordat jij er bent, kan zij zich op andere dingen richten. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Lenny is niet haar echte naam.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Laat hier je gegevens achter.

Vrijwilligersvacatures

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.