Vacaturenummer 139
Aantal uren per week 4 of meer
Locatie Princenhage, op kantoor bij BredaMantelzorg
Aandachtsgebied Communicatie
Contactpersoon Mariska van Dijk

BredaMantelzorg zoekt een vrijwillig medewerker communicatie voor het platform Diagnose Mantelzorg. Wanneer je naaste een diagnose krijgt, betekent dat óók voor de mantelzorgers het begin van een nieuw leven. Je kunt als mantelzorger veel vragen hebben. Op dit platform worden deze vragen beantwoord, in korte video’s. De antwoorden komen van Bredase professionals.

Wat ga je doen?

We hebben de filmpjes op het platform Diagnose Mantelzorg inhoudelijk laten aanpassen door onze videograaf. Deze bestanden liggen klaar om geüpload te worden op YouTube.

  • Je controleert of de video van goede kwaliteit is en goed is aangepast. Zo nodig vraag je aan de videograaf om aanpassingen te doen.
  • Je zorgt ervoor dat de door YouTube gemaakte ondertiteling goed leesbaar zijn. Waar nodig pas je tekst aan.
  • En vervangt de oude video op de website vervolgens voor de nieuwe.
  • We brengen de video’s onder de aandacht via Facebook. Jij maakt wekelijks een aantal van deze berichten voor Facebook.

Dit doe je minimaal een dagdeel per week bij ons op kantoor, bij voorkeur op vrijdag. (Maar lukt dat niet, dan zoeken we naar een andere dag.)

Het vervangen van alle filmpjes vraagt veel tijd. Wanneer dit klaar is, blijven we regelmatig nieuwe video's plaatsen. En het plaatsen van de berichten op Facebook gaat ook door. We vinden het fijn als jij dit doet. Het vraagt dan minder van je tijd.

Wie ben jij?

Je houdt van het werken met een computer en vind het leuk om het platform bij te werken. Je hoeft geen ervaring te hebben met het werken in het systeem achter de website. Of met YouTube. Wel is het fijn als je het werken met zo’n systeem en YouTube en Facebook na onze uitleg snel doorhebt. Het overzicht houden we bij in Microsoft 365 Excel. Dit kun jij ook.

Wat bieden wij?

Wij waarderen onze vrijwilligers!

BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Je werkt in een gezellig team en wordt begeleid door een communicatieadviseur. Bij haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma’s of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding voor fiets of auto.

Ben je enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Laat hier je gegevens achter.

Vrijwilligersvacatures

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.