Vacaturenummer 138
Aantal uren per week Minimaal 4
Locatie Breda, Ulvenhout, Teteringen, Bavel, Prinsenbeek
Aandachtsgebied Communicatie
Contactpersoon Mariska van Dijk

BredaMantelzorg zoekt vrolijke koeriers. We hebben afgelopen maanden onze huisstijl vernieuwd. We hebben mooie nieuwe folders liggen. Deze willen we graag bij huisartsen en (zorg)organisaties wegleggen. Zo kunnen we ook hier mantelzorgers informeren over wat wij voor hen kun betekenen.

Wat ga je doen?

Wij maken pakketjes met materialen en een begeleidende brief. We zorgen voor een lijst van adressen van (zorg)organisaties in Breda en de omliggende dorpen Teteringen, Ulvenhout, Prinsenbeek en Bavel. Jij biedt deze pakketjes vervolgens op deze locaties.

Je kunt ook een stuk van Breda of de omliggende dorpen op je nemen. Je doet dit op momenten dat het jou uitkomt. Uiteraard wel onder de openingstijden van de organisaties die je bezoekt. Het is een tijdelijke klus. En graag doen we dan op een ander moment weer een beroep op je.

Wie ben jij?

Jij vind het leuk om namens onze organisatie op pad te gaan. En bent hiermee ons visitekaartje. Je biedt deze pakketjes met een glimlach en een gezellig praatje aan bij organisaties. Je bent in het bezit van een fiets of een auto (afhankelijk van hoe jij het bezorgen wilt aanpakken).

Je deelt je tijd zelf in. We vragen minimaal 4 uur, om ervoor te zorgen dat er voortgang in het bezorgen zit. Overleg hierover is mogelijk.

Wat bieden wij?

Wij waarderen onze vrijwilligers! BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Je wordt begeleid door een communicatieadviseur. Bij haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma’s of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding voor fiets of auto en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Laat hier je gegevens achter.

Vrijwilligersvacatures

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.