Vacaturenummer 143
Aantal uren per week 2 - 3
Locatie Breda
Aandachtsgebied Dementie
Contactpersoon Marloes Grauwmans

De 83-jarige Renske is alleenwonend. Ze is een zachtaardige vrouw en is al lange tijd weduwe. Renske heeft dementie, met name haar korte termijngeheugen laat haar regelmatig in de steek. Ze wandelt en fietst graag. Tot voor kort heeft zij tennis gespeelt. Dat laatste lukt niet meer. Graag zou ze meer onder de mensen komen, ze voelt zich soms alleen.

Wat ga je doen?

Je spreekt wekelijks af met Renske. Bij voorkeur op een vaste dag. Samen ga je gezellig fietsen, wandelen of maak je thuis een praatje.

Wie ben jij?

Je bent actief, praat graag en vindt het leuk om met Renske op pad te gaan.

Wat bieden wij?

Je geeft Renske en haar zus een fijne tijd. Haar zus is haar mantelzorger. Maar die zorgt ook voor haar zieke partner. Doordat jij er bent, kan zij zich op andere dingen richten. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij BredaMantelzorg.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
BredaMantelzorg biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben je enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

BredaMantelzorg geeft gratis informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van BredaMantelzorg.

Wil je meer informatie of heb je interesse? Laat hier je gegevens achter.

Vrijwilligersvacatures

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.