Vacaturenummer 72
Aantal uren per week 4 - 8
Locatie Breda
Contactpersoon Anita de Klerk

En deel je graag je kennis en enthousiasme met anderen? Dan is vrijwilliger bij De Inspiratiebus iets voor jou! Nog nooit van de Inspiratiebus gehoord? In deze bus kunnen inwoners én professionals kennismaken met allerlei nieuwe snufjes en ontwikkelingen die het leven aangenamer kunnen maken. Denk aan gps-trackers, sociale robots, een seniorentelefoon, een inschenksensor, een druppelbril, een heupairbag, een hartmonitorsensor, Google Home en een belevenistafel. Meer informatie vind je op deinspiratiebus.nl

Wat ga je doen?

Als gids in de Inspiratiebus geef je steeds aan kleine groepjes mensen uitleg over de technologische middelen in de bus. Je kunt zelf aangeven op welke dagen en hoe vaak je tijd hebt om gids te zijn.

Wie ben jij?

Je bent gek op technologie en deelt je kennis en enthousiasme graag met anderen.

Wat krijg jij?

Je krijgt vooraf een training van een aantal bijeenkomsten. Hierin leer je meer over de technologie in de bus. Daarna loop je een tijdje mee met een ervaren collega. Voor de Inspiratiebus-vrijwilligers is er iedere 2 maanden een inloopmoment. Hier delen we algemene informatie, nieuwtjes en is er de gelegenheid om bij te praten onder het genot van een kop koffie.

Interesse?

Mail naar Anita de Klerk: anitadeklerk@zorgvoorelkaarbreda.nl

Vrijwilligersvacatures

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.