menu menu

Gesprek na Diagnose

Lees voor

Gesprek na Diagnose: zo ben je voorbereid

Als iemand een diagnose krijgt, betekent dat een grote verandering. Niet alleen voor de zieke, maar ook voor de mantelzorger. Het is belangrijk om hen vanaf het begin goed te ondersteunen. Zodat zij goed voor elkaar én zichzelf kunnen blijven zorgen. Daarom is de training Gesprek na Diagnose ontwikkeld. Het doel is dat iedereen in Breda die een diagnose heeft gekregen, een Gesprek na Diagnose krijgt aangeboden. Dit gesprek wordt gevoerd door de zorgprofessional met de zieke en de mantelzorger. Zo zijn mensen beter voorbereid op wat gaat komen.

Training Gesprek na Diagnose
Tijdens de training leren professionals om dit Gesprek na Diagnose te voeren. Door met de mantelzorger(s) en de naaste vroegtijdig:

  • naar hun situatie te kijken;
  • bewustzijn en dialoog te creëren;
  • te informeren, adviseren en verwijzen.

Zo hebben zij de juiste hulp op het juiste moment en zijn ze voorbereid op de toekomst.

Praktische informatie
De training wordt gegeven door Helma Martens en duurt 2 uur. Deelname is gratis voor mensen werkzaam in de gemeente Breda. Interesse? Stuur een mail naar info@bredamantelzorg.nl.
Ook incompany-trainingen zijn mogelijk.
De training is geaccrediteerd (V&V, POH, Registerplein: 3 punten, POH-GGZ, Verpleegkundig Specialisten: 2 punten).

Mail ons

Wil je meer informatie of wil je een incompany-training inplannen? Neem contact via info@bredamantelzorg.nl of 076 750 32 00.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging