menu menu
StIB_IndeKeten_web

Professionals

Lees voor

Kenniscentrum voor mantelzorg

BredaMantelzorg is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda. Iedereen die te maken heeft met mantelzorg, kan bij BredaMantelzorg terecht voor gratis informatie, advies en ondersteuning op maat.

Mantelzorg is een taak van ons allemaal. BredaMantelzorg zorgt voor meer aandacht voor mantelzorgers bij huisartsen, thuiszorg en andere professionals. Zo zorgen we samen dat alle mantelzorgers in de stad de ondersteuning krijgen die nodig is.

Informele zorg
BredaMantelzorg richt zich op de informele zorg. Dat is zorg die wordt verleend door niet-professionele zorggevers: mantelzorgers of vrijwilligers. Deze vorm is een belangrijke aanvulling op de formele zorg.

Benieuwd waarvoor je de mantelzorger kan doorverwijzen naar BredaMantelzorg? Bekijk dan de infographic hieronder. Ook biedt BredaMantelzorg ondersteuning bij zorg in de laatste levensfase (VPTZ). Daarnaast heeft BredaMantelzorg een speciaal aanbod voor jonge mantelzorgers.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging