Post Stage (3)
  • Persbericht

BredaMantelzorg heeft een nieuwe website

Breda, 5 juli 2023 – BredaMantelzorg verhuisde in december naar een nieuwe locatie. In maart verruilde de organisatie de oude naam StiB voor de duidelijkere naam BredaMantelzorg. De laatste stap van deze vernieuwingen is de vernieuwde website www.bredamantelzorg.nl die vandaag gelanceerd is. Zo maakt de organisatie het ondersteuningsaanbod voor de Bredase mantelzorger zichtbaarder.

Ben jij mantelzorger?

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met mantelzorg: je bent mantelzorger, je wordt mantelzorger of je hebt nu of in de toekomst hulp nodig van een mantelzorger. Als mantelzorger zorg je langere tijd onbetaald voor een ander. Bijvoorbeeld voor een familielid, partner, kind, buur, vriend of kennis. Als mantelzorger heb je dus altijd een persoonlijke band met degene voor wie je zorgt. Mantelzorgers zorgen vaak met liefde voor een ander. Het kan ook heel intensief zijn of moeilijk om te doen. BredaMantelzorg geeft mantelzorgers gratis informatie, advies en hulp op maat.

Verschillende bezoekers

Op de website is een duidelijk onderscheid gemaakt in informatie voor de verschillende bezoekers. De website wordt vooral bezocht door mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. Mantelzorgers vinden hier een duidelijkere omschrijving van wat BredaMantelzorg voor hen kan betekenen. Ze lezen er verhalen van andere mantelzorgers en luisteren naar podcasts over mantelzorg.

Kenniscentrum

BredaMantelzorg is kenniscentrum mantelzorg voor Breda. Het is belangrijk dat ook andere professionals de mantelzorger herkennen, ondersteunen en verwijzen. Professionals vinden hier informatie over hoe ze dit goed kunnen doen.

Veel voldoening!

Vrijwilligers vinden hier informatie over vrijwilligerswerk doen bij BredaMantelzorg, de vrijwilligersvacatures en ervaringsverhalen van andere vrijwilligers. De overeenkomst in de verhalen? Dat vrijwilligerswerk bij BredaMantelzorg veel voldoening geeft!

Meer informatie?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bezoek de website, bel ons op 076 750 32 00 of kom langs op ons kantoor aan de Wethouder van Haperenstraat 36C (Princenhage)!

Mantelbieb

Contact

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel dan naar 076 750 32 00 of laat hieronder een bericht achter.

Let op: Een aanvraag mantelzorgwaardering dien je in via www.bredawaardeert.nl. Hiervoor kun je dit contactformulier niet gebruiken.

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.