menu menu

Agenda

Parkinson Café - Thema: Parkinson, seksualiteit en intimiteit

Datum 25 november 2022
Tijd 13:30 - 16:00 uur
Locatie Dorpshuis 't Web, Zuringveld 1, 4847KS Teteringen
zorgverlener-Anneke-Loevesijn

Voor velen maakt seks onderdeel uit van kwaliteit van leven. De ziekte van Parkinson kan daar een behoorlijke wissel op trekken. Hoe ga je dan verder? Met welke problemen op dit gebied wordt je als patiënt en partner geconfronteerd? Hoe maak je het bespreekbaar in je relatie? Wat zijn mogelijke oplossingen? Veel vragen waar drs. Anneke van Loevesijn (arts-seksuoloog NVVS) in deze bijeenkomst aandacht aan zal schenken. U kunt bij de bijeenkomst in oktober uw vragen anoniem indienen zodat Anneke deze kan beantwoorden in haar presentatie.

In Parkinson Café Breda wordt tijdens maandelijkse bijeenkomsten in een ontspannen sfeer gepraat, informatie uitgewisseld en worden lezingen gehouden over allerlei onderwerpen rondom Parkinson(isme).

Het is een plek waar tijd en ruimte is voor onderling contact en andere stimulerende activiteiten. Er is altijd een gastspreker met een relevant thema. Leren van deskundigen en van elkaar, herkennen en erkennen is het doel van ons Parkinson Café. Niemand begrijpt beter wat het is om Parkinson(isme) te hebben dan een lotgenoot. Onze bijeenkomsten vinden in het algemeen plaats op de laatste vrijdag van de maand en zien er globaal als volgt uit:

  • 13:30 uur: inloop
  • 14:00 uur: presentatie
  • 14:30 uur: pauze
  • 15:00 uur: vervolg van de presentatie
  • 15:30 uur: gezellig samenzijn/lotgenotencontact
  • 16:00 uur: einde

De toegang is gratis en er volop gratis parkeergelegenheid.

De Parkinson Cafés zijn een initiatief van de Parkinson Vereniging. BredaMantelzorg ondersteunt de vrijwilligers die het Parkinson Café Breda organiseren.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar Veronique Zoontjens: v.zoontjens@bredamantelzorg.nl.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging