menu menu

Agenda

Parkinson Café - Kerstviering / jaarafsluiting

Datum 16 december 2022
Tijd 13:30 - 16:00 uur
Locatie Dorpshuis 't Web, Zuringveld 1, 4847KS Teteringen
Trekdrop en de Zuurtjes

We sluiten dit jaar af met de Etten-Leurse zanggroep Trekdrop en de Zuurtjes. Trekdrop en de Zuurtjes is een energieke zanggroep met een breed repertoire. Zij laten dit op een leuke, gezellige, cabareteske manier zien en horen. Interactie met hun publiek vinden ze belangrijk!

Let op: Deze bijeenkomst is NIET op de gebruikelijke laatste vrijdag van de maand, maar twee weken eerder.

In Parkinson Café Breda wordt tijdens maandelijkse bijeenkomsten in een ontspannen sfeer gepraat, informatie uitgewisseld en worden lezingen gehouden over allerlei onderwerpen rondom Parkinson(isme).

Het is een plek waar tijd en ruimte is voor onderling contact en andere stimulerende activiteiten. Er is altijd een gastspreker met een relevant thema. Leren van deskundigen en van elkaar, herkennen en erkennen is het doel van ons Parkinson Café. Niemand begrijpt beter wat het is om Parkinson(isme) te hebben dan een lotgenoot. Onze bijeenkomsten vinden in het algemeen plaats op de laatste vrijdag van de maand en zien er globaal als volgt uit:

  • 13:30 uur: inloop
  • 14:00 uur: presentatie
  • 14:30 uur: pauze
  • 15:00 uur: vervolg van de presentatie
  • 15:30 uur: gezellig samenzijn/lotgenotencontact
  • 16:00 uur: einde

De toegang is gratis en er volop gratis parkeergelegenheid.

De Parkinson Cafés zijn een initiatief van de Parkinson Vereniging. BredaMantelzorg ondersteunt de vrijwilligers die het Parkinson Café Breda organiseren.

Meer informatie? Stuur dan een mail naar Veronique Zoontjens: v.zoontjens@bredamantelzorg.nl.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging