menu menu

Agenda

Parkinson Café Breda: Dans & Parkinson

Datum 20 mei 2022
Tijd 14:00 - 16:00 uur
Locatie ‘t Web, Zuringveld 1, Teteringen
dansen parkinson

Op 20 mei staat een bijeenkomst op het programma met als thema Parkinson & Dans. Bewegen op muziek kan mensen met parkinson helpen. Het zorgt voor een betere motoriek, meer spierkracht en een beter evenwicht.

Eirini Kreza van Switch2move laat je ervaren wat bewegen kan betekenen. “Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. We willen mensen de kans geven hun relatie met hun lichaam te herstellen. We oefenen bewegingen die hen in het dagelijks leven kunnen helpen, bij knoopjes vastmaken, tandenpoetsen, maar ook bij freezing.”

Mantelzorgers zien ook de effecten voor henzelf: meer plezier en verbinding, minder stress. Benieuwd welke voordelen bewegen op muziek voor jou kan hebben? Kom dan op 20 mei naar het Parkinson Café.

Parkinson Café Breda
Parkinson Café Breda is een informeel trefpunt voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun familie en mantelzorgers. Elke maand is er een gezellige middag met praktische informatie. Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid. Aanmelden is niet nodig.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging