menu menu

Agenda

Pannenkoeken & Halloween (6-12 jaar)

Datum 28 oktober 2022
Tijd 16:30 - 18:30 uur
Locatie Koeckers, Ruiterspoor 7 Den Hout
lekar_halloween

Ben jij jonge mantelzorger en tussen de 6 en 12 jaar oud? Kom dan vrijdag 28 oktober gezellig Halloween vieren, spelen en pannenkoeken eten bij Koeckers. Natuurlijk samen met andere jonge mantelzorgers. Je kunt jezelf helemaal uitleven in de grote speeltuin met een springheuvel, trampolines, glijbanen, zandbak, klimrek, waterspeelpomp en nog veel meer.

Wanneer het weer minder goed is, kun je ook binnen spelen. Er is namelijk een speelgrot met een leuke bioscoop, lachspiegels, spelletjes aan de wand en een klimtoestel. En wat dacht je van een speurtocht door het restaurant en de grote speeltuin? Kortom een middag vol plezier!

Er is voldoende begeleiding aanwezig. Meedoen is gratis.

Aanmelden Pannenkoeken & Halloween

Mocht eigen vervoer naar Koeckers niet mogelijk zijn, dan is er vervoer mogelijk vanaf De Teruggave, Gasthuisvelden 11 Breda. Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar. Heb je geen eigen vervoer? Neem dan contact op met Saskia Wagenmakers via s.wagenmakers@bredamantelzorg.nl.

Terug naar agendaoverzicht
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap

StiB heet vanaf nu BredaMantelzorg.
Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe website. Op bredamantelzorg.nl vind je alles over wat BredaMantelzorg jou kan bieden.

Meer over onze naamswijziging